Pizza
Frankies Pizza

In crust we trust

Søger du en autentisk, italiensk pizza med den perfekte, sprøde skorpe og den velkendte duft, når pizzaen netop er kommet ud af stenovnen?

Det er den duft, der får mundvandet til at løbe og får dig til at drømme tilbage til de gode ferieminder fra Italien, hvor du spiste alle de lækre pizzaer, du kunne komme i nærheden af. Netop denne autentiske, italienske pizza, kan du finde, når du besøger os på Frankies Pizza.

Hos Frankies benyttes der kun de bedste råvarer, og der er blevet kælet længe for at finde opskriften på den perfekte pizza crust. For når alt kommer til alt, så er det in crust we trust.

En visuel madoplevelse

Når du besøger os på Frankies Pizza, bliver du mødt af et pink univers og en hip New Yorker-stil, der tilsammen danner rammerne for vores gennemtænkte og velfungerende koncept. Går du på opdagelse i vores menukort, bliver du mødt af lækre og spændende smagskombinationer med geniale navne. Nyd f.eks. en Notorious P.I.G, Honolulu eller den famøse Steak & Bearnaise.

Pizzaria

Hvor meget pizza kan du spise?

Går du og drømmer om at spise ubegrænset pizza, så har du muligheden for at gøre det hos Frankies Pizza. Vi tilbyder nemlig et helt unikt koncept, Frankies Feast, hvor du må spise al den pizza, du kan, og drikke alle de cocktails, du vil, i 1,5 time. Lyder det ikke som drømmen?

Det synes vi.

Konceptet er perfekt til at udfordre en ven i pizzaspisning, til at hygge med vennerne en fredag aften eller blot en god mulighed for at komme hele menukortet igennem.

Pizza med god samvittighed

Hos Frankies Pizza kan du altid bestille månedens pizza, hvor 25 kr. går ubeskåret til et velgørende formål. På den måde kan du nyde din pizza med god samvittighed og vide, at en fjerdedel af prisen på din pizza er med til at gøre en forskel. Følg med på Facebook og Instagram, når vi hver måned offentliggør månedens pizza.