Professionelle dansere

ASTA BJÖRK
JENNA BAGGE
& MILLE FUNK

Vi har hinandens ryg

ASTA BJÖRK, JENNA BAGGE & MILLE FUNK

Mange kender nok Asta Björk, Jenna Bagge og Mille Funk fra tv, hvor de konkurrerer mod hinanden om at vinde en af Danmarks mest sete dansekonkurrencer. Men hvis man følger med i de tre danseres liv på sociale medier, er man ikke i tvivl om, at der ligger meget mere bag de tre piger end professionel dans. Der ligger nemlig også et venskab, der rækker langt udover deres fælles interesse.

Energiniveauet blev med det samme løftet, da de tre veninder trådte ind ad døren til Daydream Studio på en ellers grå og kedelig dag i august i den mest drivvåde sommer, vi kan huske! Rummet blev med det samme fyldt med deres store smil og gode energi. Noget der formentlig kommer sig af de tre pigers tætte venskab.

Selvom de tre veninder blev venner gennem dans, har de siden da været uadskillelige på alle punkter. Vi blev ret hurtigt enige om, at der fandtes flere billeder af dem sammen end hver for sig – og photoshoot dagen til More Than Pizza skulle selvfølgelig også dokumenteres med et gruppeselfie.

VI HAR HINANDENS RYG -
VI HAR HINANDENS RYG -
VI HAR HINANDENS RYG -
VI HAR HINANDENS RYG -
VI HAR HINANDENS RYG -

”Vi er en god kombination af at være ret ens og at have de samme interesser, men så egentlig også at være forskellige, så det bliver aldrig kedeligt."

Mille Funk

 

"Vi har den samme dårlige humor," fortsætter Jenna.

”Du sælger os rigtigt godt,” griner Mille, og de andre følger trop. Men det kan være lige meget, hvordan man fremstår, så længe man har hinanden – og det er tydeligt for enhver, at de tre veninder holder sammen. Også selvom de konkurrerer mod hinanden på landsdækkende tv.

”Konkurrencen har aldrig været et element for os,” fortæller Asta.

”Det havde været sjovere at sige, at der var splid, men det er der ikke. Vi har altid støttet hinanden og hjulpet og heppet på hinanden,” fortæller Mille.

”Vi har hinandens ryg,” tilføjer Asta.

 

Det er ingen hemmelighed, at det ikke kun er deres venskab, der fylder i de tre veninders liv. De har alle hver deres hverdag, med hver deres planer. Når man spørger dem, hvordan de får det hele til at gå op, handler det om én ting. Planlægning, planlægning, planlægning – og en hel masse take away. Så to ting faktisk.

”Vi er meget slemme til at købe take away, når vi er sammen. Jeg tror aldrig, at vi har lavet mad sammen,” fortæller Asta.

”Vi er frygtelige i et køkken. Alle sammen,” tilføjer Mille.

Men man behøves ikke at være god i et køkken for at lave en god pizza. Det handler bare om at have spist nok pizza og at have haft god tid til at udtænke den helt perfekte topping.

”Gennem mange år har vi spist meget pizza for at blive helt sikre på, hvad vi bedst kunne lide, så det var nemt at blive enige om, hvad der skulle på vores pizza. Men det handler nok også om, at Asta virkelig har tænkt meget over det,” fortæller Jenna og rækker Asta mikrofonen med et smil.

”Jeg føler ikke, at jeg har trumfet noget igennem! Men jeg har måske snakket meget om det… og solgt den her pizza til dem meget passioneret gennem nogle år. Jeg tror meget på den her pizza,” fortæller Asta og griner.

”Vi skal nok få mange af dem her ned,” fortsætter hun, og de griner alle sammen.

 

Asta Björk, Jenna Bagge og Mille Funk står bag den nyeste udgave af More Than Pizza med mozzarella, trøffelmascarpone, salame piccante, syltede tomater og broccolini.

For hver solgte pizza sender vi 25 kr. til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke de personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark.