UNLEASH THE FEAST
Pizza er ikke bare pizza. Let's get that straight.
På Frankies går vi all in. På indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder – and proud of it. Vi føler aldrig, at vi er i mål og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, at vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab – let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.
IT'S NOT JUST PIZZA, DOUGH
ALL ABOUT NAPLES
Vores pizzadej er inspireret af den klassiske napolitanske.
Vi bruger surdej. Ikke gær. For smagens skyld.
THE KEY INGREDIENT
Tipo 00 mel. En super fintmalet meltype.
Gør dejen elastisk, giver pizzabunden en sej og saftig krumme og en mega luftig skorpe.
LEOPARD SPOTS
Nogle gange har pizzaen brændte pletter på skorpe og bund, som giver en ekstra smagsdimension til pizzaen. All on purpose.
SO THE DIFFERENCE IS?
Romersk = lang bagetid (ca. 4-5 minutter), mere sprød, mere skorpe.
Napolitansk = kort bagetid (ca. 1 minut), mindre sprød, mere saftig.
THAT'S HOT
Vi bager pizzaerne ved 400°. Den høje varme er det, der definerer smagen og konsistensen af pizzabunden.