Sanger

DREW SYCAMORE

Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt

DREW SYCAMORE


De seneste par år er gået stærkt for Drew. Hun har hevet den ene pris hjem efter den anden og haft sit ’this is it’ moment, da hun åbnede Orange Scene sidste år på Roskilde Festival. Men hvordan holder man begge ben på jorden, når det virker, som om globen roterer om en? For Drew er det simpelt. Go with the flow.

Drew Sycamore har i løbet af de sidste par år mejslet sit navn fast i dansk popmusiks Mount Rushmore. Med P3 og DMA priser stående i trofæskabet, samt en koncert på Danmarks ubestridt største scene på CV’et, er Drew Sycamore nu et navn, man ikke kommer udenom, når man taler om de største navne på den danske musikscene. Men selvom det virker, som om hendes karriere kører på skinner efter en meget stram ruteplan, så er det faktisk ikke tilfældet. For Drew handler det mere om at kigge ud ad vinduet på landskabet, mens karrieretoget bevæger sig fremad.

Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt -
Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt -
Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt -
Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt -
Jeg er her, fordi jeg synes, det er sjovt -

”Jeg husker det meget tydeligt, da jeg stod deroppe. At jeg tænkte: Wow, this is it. Det her moment, som jeg altid vil huske."

Drew Sycamore

På trods af at hun nægter at følge en decideret karriereplan, så beskriver Drew også sig selv som enormt ambitiøs. Men det skal være lysten, der driver værket. Derfor er det også vigtigt for hende at huske at stoppe op en gang imellem og mærke efter, om det stadig føles rigtigt. ”Du kan have en drøm i dag, der kan ændre sig i morgen. Og man må aldrig være for stolt til at ændre retning. Gå med flowet. Den dag jeg vågner op og ikke synes, det er sjovt mere, så laver jeg noget andet.”

”Jeg synes mere end noget andet, at menneskerettigheder er meget meget vigtigt lige nu."

Drew Sycamore har med sin pizza valgt at støtte en organisation, som hun har tæt på livet. ”Jeg har selv arbejdet for Amnesty, og jeg synes mere end noget andet, at menneskerettigheder er meget, meget vigtigt. Især lige nu."

Mens Drew stod på gaden med sin tavle og forsøgte at få folk til at skrive sig op til Anmesty International, lærte hun organisationen at kende fra bunden, og den måde de aktivt kan påvirke de situationer, der er rundt omkring i verden, hvor menneskerettighederne bliver krænket.

Derfor har hun valgt at støtte Anmesty International med hendes indisk-inspirerede Tikka Masala pizza, som du kan få i alle vores restauranter nu.

Drew Sycamore står bag den nyeste udgave af More Than Pizza med tomat, mozzarella, rødløg, confiteret kylling, tikka masala krydderi, raita og frisk koriander.

For hver solgte pizza sender vi 25 kr. direkte videre til Amnesty International, som er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for en mere retfærdig verden med frihed og værdighed for hvert enkelt menneske.