TV-værter

OLIVIA SALO &
RIKKE GØRANSSON

Vi har lært sindssygt meget af hinanden

OLIVIA SALO &
RIKKE GØRANSSON

Du kender formentlig Olivia Salo og Rikke Gøransson hver for sig. Olivia er bedst kendt fra sin medvirken i dansk reality og som vært på sit eget program og podcast, og de fleste kender nok Rikke som den ikoniske vært fra realityprogrammet Paradise Hotel. Men når programmet vender tilbage med en ny sæson slut oktober, kommer Rikke ikke til at stå alene i værtsrollen – Olivia kommer nemlig til at stå ved hendes side. Men hvordan går det egentlig, når to boss ladies bliver parret sammen til at indtage rollen som vært?

København viste sig fra sin koldeste side, da der midt oktober skulle tages billeder til de næste måneders More Than Pizza. Vi kan vist roligt sige, at vi havde lyst til at tage en tur til Mexico, hvor Olivia Salo og Rikke Gøransson har befundet sig under optagelserne til den nye sæson af Paradise Hotel. Men selvom vi ikke skal til Mexico for at checke ind på det luksuriøse hotel lige foreløbig, gav den nye værtsduo os alligevel en lille smagsprøve med deres Mexico-inspired pizza og ved at vise os, hvor godt et match de er som værter.

VI HAR LÆRT SINDSSYGT MEGET AF HINANDEN -
VI HAR LÆRT SINDSSYGT MEGET AF HINANDEN -
VI HAR LÆRT SINDSSYGT MEGET AF HINANDEN -
VI HAR LÆRT SINDSSYGT MEGET AF HINANDEN -
VI HAR LÆRT SINDSSYGT MEGET AF HINANDEN -

”Vi kan pissegodt lide hinanden, så det har gjort det rigtigt nemt at arbejde sammen.”

Olivia Salo

 

Det er tydeligt at se, at de to værter har fået meget ud af at arbejde sammen, selvom de er forskellige. Der, hvor den ene kommer til kort, står den anden klar.

”Vi har lært sindssygt meget af hinanden. Det, at arbejde ved siden af en legende som Rikke, gør jo bare, at jeg gerne vil præstere. Hun er bare skidedygtig til sit arbejde,” fortæller Olivia.

”Olivia er bare arbejdsom, dygtig, smilende og frisk. Hun fyrer den seriøst af med en selvtillid og et selvværd og en… du har sådan en frækhed over dig. Vent og se! Hun er seriøst for vild,” fortsætter Rikke.

De ser på hinanden med beundring og måske en smule kvalme.

”Hold kæft, hvor er vi søde,” griner Olivia.

 

Deres ophold i Mexico, har ikke kun haft betydning for deres forhold, men også for deres pizza, som er inspireret af det mexicanske køkken.

”I Mexico har de det med at blande det spicy med det søde, og det er vi meget inspirerede af. Så derfor skulle der altså ananas på vores pizza,” fortæller Rikke.

”Vi ved godt, at vores valg af ananas er lidt kontroversielt, men vi vil gerne opfordre alle til at stoppe den her hate mod ananas,” fortsætter Olivia og griner.

 

Olivia Salo og Rikke Gøransson står bag den seneste udgave af More Than Pizza med mascarpone, mozzarella, chorizo, rødløg, hvidløg, chili, frisk ananas og friske jalapenos.

For hver solgte pizza sender vi 25 kr. til Psykiatrifondens arbejde med at bekæmpe psykisk sygdom og sikre bedre vilkår for de mange, som er ramt.