Boyband

PAGE FOUR

"Boybands er kompromisernes land,
men det er det bedste fra os hver, der lander i bunken"

PAGE FOUR

For 10 år siden startede de fire unge drenge Stefan, Jonas, Pelle og Lauritz et boyband. Siden har de udgivet flere hits, sunget sig ind i danskernes hjerter og spillet koncerter over hele landet. Men bandet har også været i opbrud, og drengene har været hver for sig i en tid. Der skulle gå fem år, før vi igen skulle se noget til de fire gutter fra Page Four. Men nu laver de igen musik sammen, fordi de har lyst.

Da de fire unge mænd trådte ind på Frankies på Strøget var det med god energi – man kunne i hvert fald ikke mærke, at klokken kun var 9:00 om morgenen på en onsdag i januar. Det var ikke svært at se, at drengene ikke kun er sammen om musikken, men også som venner. Der blev skudt masser af interne jokes og opløftende kommentarer igennem restauranten, imens det sidste blev gjort klar til shootet.

Og sådan fortsatte det hele dagen. Derfor var det heller ikke svært at fornemme, hvor meget tid gutterne bruger sammen. Det var nærmest, som om de var en enhed. Og selv mener de fire bandmedlemmer, at det, der gør deres band unikt, er deres venskab og de minder, de har med hinanden.

PAGE FOUR -
PAGE FOUR -
PAGE FOUR -
PAGE FOUR -
PAGE FOUR -

 ”Det, jeg havde savnet allermest, var at være ude at spille med jer”

Lauritz Emil Christiansen

Page Four startede dengang, alle fire bandmedlemmer var nogle unge knægte. Fire forskellige karrierer på YouTube, der blev til et sangkollektiv og sidenhen et boyband – men allervigtigst for dem var, at de også blev venner. Boybandet ramte en efterhånden ikonisk tid for engelske boybands – måske det endda kan kaldes for deres generations moderne guldalder.

Derfor var det heller ikke tilfældigt, at det netop var til One Directions fans, at Page Four råbte deres navn for fulde kraft, uddelte flyers og spillede uautoriserede pop-up koncerter i en varevogn. Med masser af grin og selvironi forklarer Jonas, hvordan det gik til: ”Vi kørte op til køen, da One Direction spillede i Parken… sang… delte nogle flyers ud og så kørte vi igen.” Gutterne er alle flade af grin over historien, og Stefan fortsætter ved at udbryde: ”Så udgav vi en sang der hed ’Sommer’, og the rest is history!” Sangen blev hurtigt populær og steg med det samme til vejrs på de danske hitlister.

Efter fire gode år som boyband, annoncerede medlemmerne i 2018, at de skulle hver til sit. En pause fra scenerne, der gav dem tid til at vokse og finde sig til rette som unge mænd. Og ifølge dem selv, var det at gå fra at være et band, til at skulle gøre tingene selv, som at starte fra bunden for at lære alt på ny. Men det viste sig, at det var godt for deres musik. De har alle sammen haft tid til at definere sig selv og har fundet ud af, hvad de kan lide hver især. Det har medbragt stædighed, men også stærke holdninger, der kan give mere substans til deres musik, og som startede en samtale om, hvem de gerne vil være som band. For i sommeren 2023 annoncerede de fire unge mænd, at Page Four blev genforenet.

”Præmissen for, at vi gerne ville være et band igen, handlede om, at vi gerne ville bruge mere tid med hinanden” 

Stefan Hjort

Det er venskabet, der har bragt bandet sammen igen. Selv siger de, at de jo godt kan lave musik hver for sig, men at det er sjovere at gøre det med hinanden. Og noget af det, som de glæder sig mest til at gøre igen som band, er at spille koncerter sammen.

"Fremtiden byder på en masse fede koncerter, ny musik og flere minder – både til os og vores fans,” siger Stefan. “Og så er der rigtigt meget spændende på vej, som vi ikke må sige noget om endnu,” tilføjer Jonas med et smil.

Page Four står bag den nyeste udgave af More Than Pizza med mascarpone, mozzarella, pecorino, parmesan, sort peber og frisk basilikum.

For hver solgte pizza sender vi 25 kr. til Headspace, der er et samtaletilbud til børn og unge, der har brug for nogen at tale med.