COOL KIDS 

PÅ FRANKIES ER DER ALTID PLADS TIL DIG OG DINE BØRN.

WANNA TALK TO US ABOUT KIDS?

HVIS DU HAR SPØRGMÅL OF ANY KIND – BORDRESERVATION ELLER BØRNEFØDSESLDAG
RING TIL OS: +45 33 32 32 34

FRANKIES KIDS -
FRANKIES KIDS -
FRANKIES KIDS -
FRANKIES KIDS -
FRANKIES KIDS -

EAT & PLAY

KIDS ON THRONES
På Frankies er der højt til loftet – quite literally. Vi serverer pizza til dig og dine kids. Og det skal forløbe nemt for både jer og os. Derfor har vi børnetronen klar ved ankomst. Og med børnetrone mener vi selvfølgelig børnestolen.

FREDERIKSBERG PLAY ROOM
Kommer du med børn i flere aldre? No problem. Der er nemlig leg for alle hos Frankies – store som små. Er I bosat i hovedstadsområdet anbefaler vi Frankies på Frederiksberg. Der har vi nemlig et separat legerum de kan fyre den af i.  

LOCATION, LOCATION, LOCATION
Look no further! Hvis du leder efter et spisested, hvor hele familien kan hygge sig, så er vi klar til at hjælpe jer med at finde 'the time and place' på en af vores Frankies restauranter i København, Odense og Aarhus. 

PIZZA & BIRTHDAY

KIDS' PIZZA
På Frankies ved vi godt, at det kan være en udfordring for ungerne at kæmpe sig igennem en hel pizza – og, at halvdelen ofte ender i fjæset i stedet for munden. That's why vi har pizza i børnestørrelse. Den kommer med pepperoni eller skinke og koster 75 kr. 

BIRTHDAY BASH FOR THE YOUNG ONES
Vi har optur over at afholde arrangementer for børn! Derfor kan du afholde et familiearrangement på en af vores restauranter. Måske en børnefødselsdag.. eller en fødselsdag for de forældre, hvis gæsteliste hovedsageligt består af børn – we know the feeling. 

Vil du se mulighederne for private arrangementer hos Frankies? Find vores side om grupper og selskaber lige her. 

SPAR 20% PÅ DIN PIZZA

Kunne du tænke dig at spare 20% på din første pizza fra Frankies? Så download vores app lige her.